top of page
Zoeken
  • Martin

Schooltassen in 2022

Het schooljaar zit er bijna weer op. Eindelijk heb je wat meer tijd voor jezelf, samen met je vrienden een festival te bezoeken of lekker tijd om op vakantie te gaan. Waarschijnlijk denk je af en toe al aan het nieuwe schooljaar. Misschien een nieuwe school, beroepsopleiding of studie.


Nieuw schooljaar, betekent een nieuwe schooltas

Je wilt straks natuurlijk goed voor de dag komen op je nieuwe school. Een nieuwe schooltas mag uiteraard niet ontbreken. Naast een mooie schooltas is het belangrijk dat de schooltas die je gaat kopen aansluit bij de opleiding die je gaat volgen. Zeker in de eerste jaren van het voorgezet onderwijs krijg je vaak veel schoolboeken mee. Het is dan ook verstandig om een schooltas te kopen met voldoende ruimte voor je schoolboek, maar denk ook aan je laptop, een zijvak voor een waterfles en een voorvak voor je kleinere spullen zoals pennen, potloden etc.


Schooltassen trend 2022 is ook dit jaar weer Eastpak

Ook dit jaar zijn de Eastpak rugzakken weer ontzettend populair. Dit heeft waarschijnlijk met 2 dingen te maken. Allereerst de perfecte kwaliteit, maar daarnaast maken zij ook steeds meer nieuwe modellen en kleuren en spelen hiermee altijd in op de laatste trends.



92 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page